Saturday, October 15, 2011

meet my ex-b lha .

okeh . aku tanak bagi salam , sb aku tawu korg uh bukann nak jwb salam aku . better aku teros gn citer aku ny . woa ! excited gyle nak updates status ny ! tak sabar dary pukol 3 tady . HAHA ! bytheway , SABA !tady , aku hang gn my sis , kak g coz nak tengok noyo buad persembahan boria dy tu lha . COMEL sume budak uh hari ny .. ade yang suare cm UPIN IPIN . cute sangad .. huhu . cute tak cute , aku da penat menunggu ! tapy sekola noyo KALAH ! HAHA ! hmm , okeh2 .. kite kembali ke tajuk kite hari ny yeee .. CEWAHH :)

... time nak balek tady , otw nak masuk lam kete , selisih sorangg mamt ny ... eh2 , cam kenal je .. rupe2 nye .. ehem2 ! MY EX-B lha . HAHA ! dy da laen . tpy BADAN tetap MAINTAIN ,,, bukan cam akuh ! hehhh !
hm , abaikann . Haa , pas uh kann kann . dy usha aku .. sampay toleh kebelakang balek ! HAHA ! mybe dy ponn terkezutt kot . maklum lha kann da lame tak meet ! so , balek j uma , aku tros TEXT dy ..
   
                 aKu : salam.. koe buad pe tady kad stadium 
                                    (3jam kemudiAn)
               diEw : coey late , tady ade training .
                aKu : ooo .... patotlha 
                diEw : koe pulak , buad ape kad sane ?
                aKu : aku g tengokk budak menari@boria 
                diEw : oo .. 
                             (oo j)

HAHA ! bes tak ?? cm GAMPUNK kann . pastu , teros stop ,, tak mesej da .. actually , diew ade MINTAK KAPEL gn aku before that , but i dont want lha coz  i ad BOYFIE time uh . kalo aku single ponn time uh , JANGAN HARAP AKU NAK TERPEDAYE lagy , HAHA ! nak tawu nape ?? law nak tawu ..
haaaaaaaaaaaa ... tengok ayat ny betol2 ~~~~~~~~> DIEW TOO BUAYE DARAT ! FULLSTOP ! haha !
jangan mara ! nak tawu sape ? tengok ayat ny betol2 ~~~~~~~~>AMIRUL SAFUAN . facebook : SAFUAN SUHAIMI ! haha ! okeh ,,, 

No comments:

Post a Comment